0
Winkelwagen

Must-Have Anti Hondenblaffer

Heeft u overlast van een blaffend hond? Voor zowel de hond van de buren als uw eigen hond zijn er moderne middelen ontwikkeld om het blaffen tegen te gaan. Zo bestaan er Anti Hondenblaffers die een ultrasoon geluid uitzenden, waardoor het blaffen langzamerhand wordt afgeleerd.

Wat is een Ultrasone Blafstopper

Bij Qadgets bestelt u tijdelijk een Ultrasone Blafstopper met een bereik van 6 meter. Het apparaat staat op standby en wordt geactiveerd, wanneer een hond begint te blaffen. Na activatie produceert de blafstopper een ultrasone frequentie die niet hoorbaar is voor de mens, maar wel onaangenaam is voor de hond. De hond associeert langzamerhand dat hij het onaangename geluid hoort, wanneer hij blaft en zal dit mogelijk stoppen.

Voordelen van een Anti Blafstopper

Een Anti Blafstopper is niet hoorbaar voor het menselijk oor en zou het blaffen van honden door conditionering moeten stoppen. Daarbij kunt u het product eenvoudig wegwerken in uw interieur met de bijgeleverde wandbevestiging. De Anti Blafstopper van Qadgets werkt op 6 meter afstand, is volledig draadloos en werkt op batterijen. Doordat het apparaat zich uitschakelt als het blaffen stopt, is de blafstopper energiezuinig en gaan batterijen langer mee.

Bestel online uw blafstopper

Opzoek naar een effectieve blafstopper? Bij Qadgets bestelt u tijdelijk online een anti blafstopper tegen een betaalbare prijs. De afmetingen van dit product inclusief houder zijn: ca. 12.5 x 5 x 3.5 cm
 

  Qadgets         Reacties (0)

Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Meer reacties