0
Winkelwagen

Wijnrek online bestellen? Dat kan!

Wilt u een wijnrek kopen? Lees dit artikel met aankooptips, advies en zaken waar u op moet letten bij het online bestellen van een wijnrek. Denk hierbij aan de bevestiging, het aantal flessen, het materiaal en het design.

In het assortiment van Qadgets hebben wij verschillende wijnrekken opgenomen. Zo is zijn er tegen een betaalbare prijs stapelbare wijnrekken verkrijgbaar, maar ook houten, stalen, metalen en ophangbare wijnrekken.

Stapelbare wijnrekken

Metalen stapelbaar wijnrek
In ons assortiment treft u 2 stapelbare wijnrekken, waarbij u bij het wijnrek van Excellent Houseware het wijnrek continu kunt uitbreiden met 4 wijnflessen. De uitbreiding klikt u in het onderstel, waarmee u de capaciteit van het metalen stapelbare wijnrek vergroot.

Het andere wijnrek wordt uitgebreid per module van 30 flessen, maar heeft een zeer hip uiterlijk. Daarbij 'matched' dit stalen stapelbare wijnrek uitstekend met trendy meubels van tegenwoordig.

Houten wijnrek

Houten wijnrek
Een klassiek en tijdloos wijnrek is één van de houten wijnrekken in ons assortiment. Het houtenwijnrek heeft een afmeting van 46x23x55 cm en beschikt over een capaciteit van 16 flessen. Daarbij kunt u nog iets kwijt bovenop het wijnrek, zoals een plant, kruiden of een fruischaal.

Metalen wijnrek

Metalen wijnrek met leren bandjes
Een uniek maar prima wijnrek is ons metalen wijnrek met leren bandjes voor de wijnflessen. Met een capaciteit van 10 flessen en  een minimale breedte van 24 cm is dit metalen wijnrek geschikt voor elke woonkamer. U kunt er ook 2 naast elkaar zetten!

Ophangbaar of stapelbaar wijnrek

Stalenwijnrek

Bent u er nog niet helemaal uit? Dan hebben wij een wijnrek die zowel stapelbaar als ophangbaar is. Daarbij heeft dit metalen wijnrek een afmeting van 58x24x57cm en is het met een neutraal design geschikt voor elke woonkamer.

Tips bij aankoop van een wijnrek

Online een wijnrek bestellen? Hier zijn enkele tips.

  • Kies een stevig materiaal als metaal of hout voor uw wijnflessen, aangezien wijnrekken van kunstof het gewicht van 20 kg niet altijd kunnen dragen.
  • Wilt u het wijnrek ophangen en bevestigen aan een muur? Kijk dan of het wijnrek hiervoor geschikt is en bedenk of de muur geschikt is voor het gewicht van een wijnrek inclusief flessen.
  • Wilt u het wijnrek later uitbreiden? Ga dan voor een stapelbaar wijnrek, zodat u niet wordt beperkt door een vast aantal wijnflessen.

  Qadgets         Reacties (0)

Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Meer reacties