0
Winkelwagen

Firestarter voor BBQ (Barbecue) kopen

Klaar met al het blazen, wapperen en wachten tot de wind gaat liggen? Met deze Firestarter voor de BBQ is dat verleden tijd. U doet de briketten in het boven compartiment van de vuurstarter en zet deze op de barbecue. Vervolgens plaatst u onder de Firestarter aanmaakblokjes en steekt deze aan, waarna u alleen nog maar hoeft te wachten tot de briketten zijn opgewarmd.

Snel en Simpel een BBQ aansteken

Deze manier maakt het aansteken van een barbecue wat minder spectaculair en ingewikkeld, maar hierdoor houdt u meer tijd over voor de bereiding van uw vlees of ontspanning.

Firestarter en Houtskool

Wanneer de briketten warm zijn draait u de BBQ Firestarter om en verspreid u de briketten over de bodem van de barbecue. U kunt eventueel nog houtskool toevoegen voor de smaak of temperatuur.

Must-Have voor de BBQ

Het product is enkele jaren geleden gelanceerd en sindsdien erg populair. U hoeft niet meer minuten te blazen, te wapperen met een krant of een heel pak aanmaakblokjes te verspillen. Met de BBQ starter is uw barbecue warm in een handomdraai en kunt u lekker genieten.

Daarbij heeft deze metalen Barbecue starter een hitteschild en houtenhandgreep, zodat u deze moeiteloos kunt aanraken en verplaatsen. De Barbecue starter is geschikt voor zowel houtskool als briketten en heeft een diameter van 17 cm en een hoogte van 27,5 cm.

  Qadgets         Reacties (0)

Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Meer reacties